Ο 15χρονος Λάμπρος χρειάζεται ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ

Όταν στις 29 Ιανουαρίου, ενημερωθήκαμε ότι ο 15χρονος Λάμπρος,  χρειαζόταν άμεσα αιμοπετάλια, η κινητοποίηση της Τράπεζα Αίματος «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΩΝ»​, με την οποία συνεργαζόμαστε, ήταν άμεση και αποτελεσματική, αφού κατάφερε και κάλυψε την μέχρι σήμερα ανάγκη του νεαρού Λάμπρου, ο οποίος θα προχωρήσει άμεσα σε ΜΜΟ.

Όμως σε 15 ημέρες, ο Λάμπρος θα χρειασθεί ακόμη 10 τουλάχιστον μπουκαλάκια αιμοπετάλια και παρακαλούμε όλους τους δότες, που συνηθίζουν την αιμοπεταλιοαφαίρεση,  να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, για να στηρίξουμε τον νεαρό μας φίλο, που τόσο μας έχει ανάγκη, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Οι δότες που επιθυμούν να δωρίσουν αιμοπετάλια, ας επικοινωνήσουν με τις Υπεύθυνες Αιμοδοσίας του Συλλόγου μας, Μαρία Τσούση και Πέννυ Καραμπεσίνη, στο τηλέφωνο 6943102011 ή στο e_mail syllogospaidy@gmail.com.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Τράπεζα Αίματος «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΩΝ» και όλους όσους ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα στο κάλεσμά μας και σας προτρέπουμε να διαδώσετε την πρόσκληση για ανάγκη αιμοπεταλίων, ώστε να δημιουργήσουμε μία δυνατή αλυσίδα ζωής για τον 15χρονο  Λάμπρο.

AIMOPETALIODOSIA-300x200

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s