Ποιοι είμαστε

Από μία σκέψη ζεστή και ανθρώπινη … μία σκέψη που έγινε στόχος … που έγινε σκοπός … γεννήθηκε ένα σωματείο και πήρε το όνομα: παι.δ.υ.παιδί, δύναμη, υπομονή.

Το σωματείο  παι.δ.υ.  ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013, με πρωτοβουλία της δημοτικής συμβούλου Παλαιού Φαλήρου, κ. Μαρίας Μηλαΐτη.

Η φιλοσοφία του σωματείου μας εδράζεται στην προσπάθεια πολύπλευρης στήριξης των νοσούντων και νοσηλευομένων παιδιών και των οικογενειών τους, με δράσεις που αποσκοπούν, όχι μόνο στην οικονομική βοήθεια, αλλά και στην ψυχολογική στήριξη, την κοινωνική συμμετοχή και επανένταξη, την διασκέδαση και την καλλιτεχνική και πολιτιστική δραστηριοποίηση.

Το παι.δ.υ. αποτελεί ένα φωτεινό σημάδι, μία ελπίδα γι αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους. Με την ενεργό συμμετοχή όλων μας και δουλεύοντας συλλογικά και με πίστη στο σκοπό μας, θα καταφέρουμε να σταθούμε κοντά σε αυτούς που σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μας έχουν ανάγκη. Με υπευθυνότητα, σύνεση και αγάπη, ευελπιστούμε να ανταποκριθούμε στα προβλήματα των οικογενειών, που έχουν παιδί που νοσεί ή νοσηλεύεται.

Το Σωματείο μας δραστηριοποιείται:

ΔΥΝΑΜΙΚΑ στην κατεύθυνση της

  • οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών, νοσούντων και νοσηλευομένων παιδιών
  • οικονομικής στήριξης μονάδων παίδων και νοσηλευτικών ιδρυμάτων

ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ με

  • ένα ευρύ φάσμα δωρεών σε νοσηλευτικά ιδρύματα, που καλύπτουν από ανάγκες σε σύνηθες ιατροφαρμακευτικό υλικό έως ανάγκες αγοράς εξειδικευμένων ιατρικών μηχανημάτων νέας τεχνολογίας και τέλος λειτουργικές ανάγκες των μονάδων παίδων

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ με την οργάνωση, τη συμμετοχή και την υποστήριξη

  • θεατρικών παραστάσεων προσαρμοσμένων να παίζονται σε μικρούς χώρους, για να παρουσιασθούν στις μονάδες παίδων των νοσοκομείων της χώρας και σε κέντρα για παιδιά με ειδικές ανάγκες
  • καλλιτεχνικών δρώμενων
  • εορτατικών εκδηλώσεων
  • bazaar
  • καινοτόμων συλλογικών δράσεων

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s