ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΠΑΙ.Δ.Υ.,
 
Σας προσκαλούμε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 18:00 έως 21:00, στο Πολιτιστικό κέντρο «Φλοίσβος», επί της Λεωφ. Ποσειδώνος 25, Παλ. Φάληρο, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
 
1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός δραστηριοτήτων έτους 2018
2. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
3. Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
4. Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών
5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Ελεγκτικής Επιτροπής.
 
Υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων ή την Ελεγκτική Επιτροπή, μπορείτε να υποβάλετε στο e_mail syllogospaidy@gmail.com, έως την Κυριακή 31 Μαρτίου.
 
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε, όσοι επιθυμούν να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή μέλους του Συλλόγου, που ανέρχεται στο ποσό των 10,00€, η καταβολή θα μπορούσε να γίνει είτε μέσω τραπέζης, στο λογαριασμό όψεως ΠΕΙΡΑΙΩΣ με IBAN: GR8401720420005042070651362 και αρ. λογ: 5042070651362, αναφέροντας στην κατάθεση το ονοματεπώνυμό τους και στοιχεία επικοινωνίας, είτε κατά την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης.
 
Γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΙ.Δ.Υ. και στήριξε την προσπάθεια μας να πλαισιώσουμε με αγάπη, δύναμη και ελπίδα τους μικρούς αγωνιστές της ζωής και τις οικογένειές τους.
 
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Παρουσίαση1
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s