Χριστούγεννα στον Πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και θα γιορταστούν για άλλη μία χρονιά στον λαμπερό Πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ., όπου θα πραγματοποιηθεί η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που έχει αγαπηθεί από γονείς και παιδιά.
Θα κάνουμε τα Χριστούγεννα σας γλυκά στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής του Άι- Βασίλη και τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν χριστουγεννιάτικη διάθεση. Θα ψάξουμε το χαμόγελο των παιδιών που το έχασαν και θα δούμε θέατρο σκιών. Θα δούμε τις πιο ωραίες θεατρικές παραστάσεις, από σπουδαίες θεατρικές ομάδες … θα ακούσουμε αφηγήσεις παραμυθιών από ξεχωριστούς παραμυθάδες και ηθοποιούς. Θα διασκεδάσουμε με μουσική και χορωδίες και θα παίξουμε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με τα συναισθήματά μας!
Που όλα αυτά; Μα που αλλού; Σε έναν μαγικό χριστουγεννιάτικο Πλανήτη … στον Πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ., την Κυριακή 16/12/2018 από τις 10:30 έως και τις 20:00, στο φιλόξενο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους … Διαλέξτε να παρακολουθήσετε παραστάσεις, να κάνετε κατασκευές, να ακούσετε παραμύθια και μουσικές, να παίξετε, να γλυκαθείτε, να προσφέρετε χαρά και να γίνετε πάλι ΠΑΙ.Δ.ΙΑ …!!!

 

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s