2018-06-22 Δωρεά μηχανήματος στο Πολυιατρείο της Κάσου

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου το σωματείου ΠΑΙ.Δ.Υ. βρέθηκε στο νησί της Κάσου με σκοπό να παραδώσει ένα σύστημα παράγωγης και εμφιάλωσης οξυγόνου στο περιφερειακό πολυιατρείο του νησιού.
Σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές, το σύστημα Ultrafill λειτουργεί μόνο με ειδικό συγκεντρωτή Everflo, που διαθέτει παράλληλη παροχή οξυγόνου προς το Ultrafill. Το Everflo μπορεί να παρέχει οξυγονοθεραπεία έως 5 λίτρα Ο2 στον ασθενή ή 3 lt Ο2 όταν τροφοδοτεί το Ultrafill με οξυγόνο. Το Ultrafill μπορεί να γεμίζει μόνο τις ειδικές φιάλες με το κατάλληλο κλείστρο. Επίσης περιλαμβάνει συγκεντρωτή οξυγόνου Everflo – ειδικού τύπου – με δυνατότητα παραγωγής συνεχούς ροής οξυγόνου με ποσοστό συγκέντρωσης 94% ±2% (@2 LPM). Παρέχει οξυγόνο μέχρι 5 λίτρα και έχει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος 280W.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει αναλυτικά :

* 1 συσκευή Ultrafill

* 1 ειδικός συγκεντρωτής Everflo

* 2 φιάλες των 2 λίτρων με εξοικονομητή

* 1 τσάντα μεταφοράς φιάλης

* Μάσκες Venturi, παιδικό μέγεθος

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως η δωρεά αυτή γίνεται στη μνήμη της Γιούλης Μιγγείρου, αγαπημένης φίλης και μέλος του σωματείου μας, η οποία  έφυγε πολύ νωρίς, αφήνοντας πίσω μία υπέροχη οικογένεια, ένα σπουδαίο συγγραφικό έργο και ένα χαμόγελο που κάθε μέρα μας φωτίζει και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας .

Γνωρίζοντας την αγάπη που είχε η Γιούλη για την Κάσο ,τόπο καταγωγής του συζύγου της, επικοινωνήσαμε με τον γιατρό κ.Νίκο Συμσεριδη ο οποίος μας ενημέρωσε για την αναγκαιότητα του μηχανήματος αυτού στο νησί.

Ευχόμαστε να βοηθήσει στο έργο τους.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s