Γίνομαι Όμορφη και Προσφέρω … Σας ευχαριστούμε

Εικόνα2000

Μέσα σε κλίμα αγάπης και προσφοράς, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή μας «ΓΙΝΟΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ», την Κυριακή 22 Μαΐου, στο ξενοδοχείο METROPOLITAN.

Γυναίκες κάθε ηλικίας, απόλαυσαν υπηρεσίες αισθητικής και ευεξίας, σε μία ημέρα αφιερωμένη στην «ομορφιά» της αγάπης και της προσφοράς.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευαισθησία και την πραγματικά  συγκινητική σας συμμετοχή, ώστε να καταφέρουμε όλοι ΜΑΖΙ, να στηρίξουμε τα παιδιά που νοσηλεύονται ή νοσούν .

Αξίζει να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους ακούραστους Κομμωτές Καρδιάς, για την γενναιοδωρία τους και τη μεγάλη τους καρδιά. Κομμωτές Καρδιάς ήσασταν ο «παλμός» της εκδήλωσής μας και σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες οφείλουμε στις εταιρίες L’Oréal Professionnel, Nikos Amarantos, essie, Iek Xini Glyfadas, Valsamis-Loukrezis S.A. , που ήταν κοντά μας, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Ένα ζεστό ευχαριστώ και στην αγαπημένη μας Yiouli Migirou,που μας αναζωογόνησε, με τις τεχνικές χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και οι εθελοντές μας, που παρέα με τα μέλη του συλλόγου μας κατάφεραν να οργανώσουν μία όμορφη και τόσο πετυχημένη εκδήλωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους πρωταγωνιστές της ημέρας αυτής … σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας … μεταδίδοντας ένα μοναδικό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς … δύο σημαντικά συστατικά που γεμίζουν με ενέργεια και νόημα τη ζωή μας.

Σας ευχαριστούμε όλους, από καρδιάς !!!

 

13151855_1196208927079268_7104280356163020354_n

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s