15 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Τα παιδιά και οι έφηβοι είναι η καρδιά κάθε κοινότητας και έθνους … είναι το μέλλον τους … και είναι δική μας ευθύνη να εξασφαλίσουμε ότι θα είναι σε θέση να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο, για να επιτευχθούν οι πλήρης δυνατότητές τους.

Ο Παιδικός Καρκίνος στερεί από τα παιδιά μας, την παιδική τους ηλικία και τη νεότητα τους, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια την επιβίωσή τους.

Η διάγνωση του καρκίνου καταστρέφει κάθε αίσθηση «κανονικής ζωής» για τα παιδιά, τους εφήβους και τις οικογένειές τους. Στην ηλικία της δήθεν αθωότητας, της απόλαυσης και της χαράς … τα παιδιά με καρκίνο πρέπει να αντιμετωπίσουν δύσκολες, απαιτητικές και πολύ τρομακτικές καταστάσεις και συχνά απομονώνονται από τους φίλους και τους συμμαθητές τους, για μεγάλα χρονικά διαστήματα .

Είναι πεποίθησή μας, ότι κανένα παιδί με καρκίνο και καμία οικογένεια παιδιού με καρκίνο, δεν θα πρέπει να περάσουν μέσα από το δύσκολο αυτό ταξίδι, μόνοι τους.

Για το λόγο αυτό, υπάρχει η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου. Υπάρχει για να μην ξεχνάμε … υπάρχει για να μας θυμίζει και να μας ενθαρρύνει να στηρίξουμε τον αγώνα που γίνεται για ένα κόσμο χωρίς καρκίνο.

Θα πρέπει όλοι μας να δράσουμε ΤΩΡΑ, γιατί για τα παιδιά με καρκίνο, το ΣΗΜΕΡΑ, είναι μερικές φορές, το μόνο που έχουν.

Κάνε σημαία σου την ΑΓΑΠΗ και την ΠΡΟΣΦΟΡΑ … Γίνε δότης ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ … Γίνε δότης ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ … Γίνε δότης ΖΩΗΣ … !!!

15 Φεβρουαρίου

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s