Εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ενεργή συμμετοχή σας στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου ΠΑΙ.Δ.Υ., που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29.01.2016 στο L΄arte Cafe στο Παλαιό Φάληρο!!!
Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας από ανθρώπους που προσέφεραν προσωπική εργασία και χρόνο, καθώς και των εταιρών: ΧΡΟΝΟΤΗΜ Α.Ε., HELLENIC SEA WAYS, MINOAN LINES SHIPPINSG S.A., BLUE STAR FERRIES, SONY EUROPE LIMITED d.t. SONY HELLAS, AL PINO CUCINA ITALIANA, ATTICA PARK, LOREAL PROFESSIONEL PARIS, TOI&MOI, MEISSEN GREECE, FINGER FOOT NAIL BAR, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Δ. ΒΑΛΣΑΜΗΣ – Α. ΛΟΥΚΡΕΖΗΣ Α.Ε. και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Δήμου Πειραιά κ. Ειρήνης Στ. Νταϊφά, που με την ευγενική τους χορηγία βοήθησαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Με την παρουσία του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου, Ανδρέα Δούμα , Νίκυ Γιάκοβλεφ, της Δημοτικής Συμβούλου κ. Χαράς Γιαννοπούλου, της Προέδρου του Συλλόγου «ΑΘΗΝΑ» κ. Μαρίας Καφούρου και των μελών του, των μελών της ομάδας Εθελοντών των Kοινωνικών Δομών του Δήμου μας, του Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Παλαιού Φαλήρου κ. Εδμόνδου Κασιμάτη και με όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και την συμβολή σας στην λαχειοφόρο αγορά, για ακόμη μια φορά, δώσαμε όλοι μαζί ένα μεγάλο μήνυμα Αγάπης !!!
Μέσα από την καρδιά μας, σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας στο ΠΑΙ.Δ.Υ. … για το ΠΑΙΔΙ και σας ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία … αγάπη … ελπίδα …!!!
Εικόνα3

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s