2016-04-10 Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ

ΑΦΙΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία και συγκινητική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Παλ. Φαλήρου,  το Τουρνουά Μπάσκετ, στο οποίο συμμετείχαν το 1ο Δημοτικό Γλυφάδας, 3ο Δημοτικό Παλ.  Φαλήρου, 5ο Δημοτικό Κερατσινίου, 9ο Δημοτικό Γλυφάδας, 10ο Δημοτικό Κερατσινίου, 10ο Δημοτικό Περιστερίου, 11ο Δημοτικό Κερατσινίου, 12 Δημοτικό Γλυφάδας, 12ο Δημοτικό Κερατσινίου,  16ο Δημοτικό Περιστερίου, 46ο Δημοτικό Πειραιά και η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα του ΠΑΙ.Δ.Υ.

Οι λιλιπούτειοι αθλητές κέρδισαν τις καρδιές μας, σε ένα ξεχωριστό τουρνουά που ανέδειξε τα ιδεώδη του αθλητισμού και πρόσφερε πολλά καλάθια αγάπης και συμπαράστασης στους μικρούς ήρωες της καθημερινότητας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εμπνευστές της προσπάθειας αυτής, κ.κ. Κωνσταντίνο Μιλπάνη και Νίκο Μενδρινό και ευχόμαστε σ’ αυτούς και στους αθλητές τους, να χαίρονται και να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή.

Ευχαριστούμε επίσης την εταιρία «SONY EUROPE Limited d.t. SONY HELLAS», που προσέφερε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι τύπου play station, το οποίο κληρώθηκε στο τέλος του τουρνουά. Αποδέκτης της ωραίας αυτής προσφοράς, o αθλητής με τον αρ. 424, από το 11ο Δημοτικό Κερατσινίου.

Η χαρά μας είναι απερίγραπτη και η συμμετοχή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά, συνδράμοντας στο κοινωνικό σύνολο.

Και μία ευχή: Να συνεχίσουμε μικροί και μεγάλοι να βάζουμε καθημερινά καλάθια αγάπης στις ζωές μας … βοηθώντας όλους όσους έχουν ανάγκη.