Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Γίνομαι όμορφη και προσφέρω»

Ο σύλλογος ΠΑΙ.Δ.Υ.-Παιδί, Δύναμη, Υπομονή και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Πάνος και Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά», στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούν, διοργανώνουν την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 και από 10:00πμ έως 14:00μμ, μια ιδιαίτερη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «Γίνομαι όμορφη και προσφέρω». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Metropolitan, Λεωφ. Συγγρού 385, Αθήνα.
Τιμή πρόσκλησης είναι 5,00€ και περιλαμβάνει την είσοδο και coffee break. Οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είναι χτένισμα, μακιγιάζ, μανικιούρ και μασάζ και εφόσον το επιθυμείτε, επιλέγετε όποια υπηρεσία σας ενδιαφέρει, συνεισφέροντας το ποσό των 5,00€, για κάθε μία ξεχωριστά.
Η διάθεση των προσκλήσεων, θα ξεκινήσει από την Τρίτη 7 Μαΐου.
Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐα Κυριακού», για την προμήθεια ειδικού ιατρικού μηχανολογικού εξοπλισμού. 
Η παρουσία σας στην εκδήλωση μας, θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για μας, αλλά παράλληλα θα στείλει κι ένα ηχηρό μήνυμα, πως εάν δουλέψουμε συλλογικά, με πίστη, δύναμη και υπομονή, θα μπορέσουμε να σταθούμε κοντά στα παιδιά που νοσηλεύονται ή νοσούν, βοηθώντας τα να αποκτήσουν … όσα ονειρεύονται. 

Χορηγοί της εκδήλωσης: ΙΕΚ ΞΥΝΗ και f.zin Seminars Group-Ανεξάρτητοι συνεργάτες της LR

 

393131_576262105740623_579592598_n

This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s